Szerelem

Vedd észre, ha egy férfi hűséges

Most sokan csóválják a fejüket, és tiltakoznak, hogy ezt nem lehet felismerni, mert ilyen nincs. Tény, hogy egyre nehezebb olyannal találkozni, aki nem csalja meg a párját, de mindig léteznek kivételek.

Vannak olyan egyértelmű jelek, amit el kell hinned, hogy működnek, és igazak. Sokan, akiket előbb utóbb megcsalnak, már a kapcsolat elején arra panaszkodnak, hogy párjuk nem beszélget velük, nem néz a szemükbe, kórosan ügyel a telefonjára, és sosem hagyja őrizetlenül, túl sok az ismeretlen haverja, és túl sok a gyanús program. Ha ilyennel találkozol nem sok jóban bízhatsz. Ellenben, ha egy kérdésedre őszintén válaszol, és a válasz előtt, nem az időt húzza. Ha, mindent elmesél magáról, és ebben legalább 3 rossz tulajdonságát is megismered. Ha esténkén nem csak a szex érdekeli, hanem az is, beszélgessetek, és megtudjon rólad olyat, amit eddig másnak be sem vallottál.

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Ha ilyennel találkozol kezdhetsz örülni. Egy hűséges pasi mindig gondol rád, még akkor is, ha épp nem vagytok együtt. Ha kedves üzeneteket ír, ha érdeklődik a napodról, esetleg keresi, hogyan járhat a kedvedben akkor van ok reménykednek, hogy ő talán rendben lesz. Ehhez persze az kell, hogy bízzál is benne, mert, ha ezt érzi, akkor ő is a maximumot fogja hozni. Vagyis ne nyomozz utána, ne nézelődj a Facebookján, és főleg ne kérd számon, hogy mikor, ki írt neki.

Vannak még olyan apróságoknak tűnő dolgok, amik a nőknek mégis fontosak. Mint a jeles dátumok. Figyel születésnapra, névnapra, évfordulóra, sőt, a hűséges férfiakra az is jellemző, hogy nem csak alkalomhoz kötik a meglepetéseket. Egy szál virággal akár szerda este is beállíthat.