Csillagok

Szakítás után a sztárpár: pszichológus és nyaralás

A szétválás a sztároknak is nehéz. Itt a példa, hogy még Bradley Coopernek sem megy könnyen. A színész pár napja szakított modell kedvesével, de amíg ő pszichológushoz jár, addig Irina csoda helyen nyaral.

Már biztos, hogy Bradley Cooper és Irina Shayk szakított. Pár napja azt írtuk, hogy a pár hivatalosan még nem erősítette meg a hírt, de már kétség sem fér hozzá, hogy Irina elköltözött Bradley lakásából. Sőt, ahogy egy szakítás után lenni szokott – ha épp nem bőgi tele az ember a párnáját – inkább valami olyan elfoglaltságot keres, ami feltölti. Irina az utazásban találta ezt meg, és milyen jól tette. Ráadásul, ha már elment, akkor posztolt is egy csodaszép képet az Instagram oldalára.

Fotó:instagram.com/irinashayk

Fotó:instagram.com/irinashayk

Lehet burkolt üzenetnek is venni, ami azt jelenti, hogy egyedül van, tovább lépett, és jól érzi magát. A kép amúgy is szexis, mert megmutatja a modell tökéletes alakját – amit közös gyermekük születése sem rontott el – ezzel azt sugallva, hogy lehet bánkódni, hogy mit is veszített Bradley.

Bradley és Irina az idei Golden Globe gálán Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

Bradley és Irina az idei Golden Globe gálán még együtt Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

Bár talán sejti, mert úgy hírlik, hogy a színész nehezebben viseli az elválást, és rosszul viseli, hogy egyedül maradt. Hiányzik neki a gyereke is, és már pszichológusnál is járt, ahova a család és a barátok küldték el. Ha ez így van, legalább jó hír, hogy tudja, segítségre szorul, és bízunk benne, hogy hamarosan túl lesz a szakításon.