Szerelem

A szex mellőzve, de a kocsma nudista

Végülis mi az, ami a legtöbb férfit érdekli? A nők, a szex, és a sör. A foci talán már nincs is a toplistán, de ez most mellékes is. Egy londoni kocsma mindenesetre úgy döntött, hogy a meztelenséget és a sörözést most összeköti, ám szex nélkül.

Már Magyarországon is egyre több olyan szauna van, ahova meztelenül kell bemenni – így az egészséges –, de azért sokan még erre sem nyitottak. Mi lenne akkor, ha Budapest egyik kocsmájában mondjuk anyaszült meztelenül kellene sörözni, borozni, beszélgetni. Londonban ezt már megtehetik az emberek.

A londoni Soho fotó: iStock.com/christo mitkov christov

A londoni Soho fotó: iStock.com/christo mitkov christov

A Sohóban megújult a Coach and Horses nevet viselő pub, ahol senkit nem néznek ki, ha úgy megy be, hogy nincs rajta ruha. Ez a söröző az egyik legrégebbi kocsma a városban és az első is, amelyik várja a nudista sörimádókat. Azt azért kikötik, hogy a meztelenkedés nem egyenlő az erkölcstelenséggel, és, ahogy az lenni szokott, itt is lehet ismerkedni, de ugyanolyan normális keretek között, mintha az embereken lenne ruha.

fotó: iStock.com/Ievgenii Meyer

fotó: iStock.com/Ievgenii Meyer

Azt mondjuk nem tudjuk, hogy mit csinálnak azok a párok, akik ebben a kocsmában jönnek össze, vagy épp itt randiznak először – jó, erre azért kevés az esély – de, ha mégis, akkor sok meglepetést nem tartogatnak nekik a harmadik randi utáni vetkőzés. Két éve Párizsban egyébként mát nyílt egy nudista étterem, bár nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Szerintem Budapesten ilyenre még jó darabig várni kell.