Csillagok

Titokban férjhez ment az egykori szupermodell, férje 17 évvel fiatalabb

Mindenkit meglepett, amikor Heidi Klum bejelentette, hogy összejött az egykori tinisztárral, a Tokio Hotel egyik tagjával, Tom Kaulitz-cal. A pár most úgy tűnik, örök hűséget is fogadott egymásnak.

Először is szögezzük le, hogy a német, egykori szupermodell 46 évesen is gyönyörű! És igazából bármilyen férjet választhat magának, mert mindenkit túlragyog. Mostani párjával, aki amúgy 29 éves, még karácsonykor jegyezték el egymást, azóta mindenki azt várta, hogy mikor lesz meg az esküvő, hiszen Heidi elégé rajong ezért a ceremóniáért, nem véletlenül volt már kétszer is férjnél.

Heidi és Tom tavaly Cannes-ban, sugárzik róluk a boldogság Fotó: iStock.com/Andrea Raffin

Heidi és Tom tavaly Cannes-ban, sugárzik róluk a boldogság Fotó: iStock.com/Andrea Raffin

Először még a színész Ric Pipino felesége volt, őt pedig Seal követte, aki 2005-től 2012-ig volt a házastársa, akitől három gyermeke is született. Egyébként négy gyereke van, mert a Forma-1-es Flavio Briatorénak is szült egyet, igaz az a kapcsolat elég viharos volt, később ezt a gyereket Seal a nevére is vette.

Szóval Heidi talán átverte kicsit a családot, és a barátokat, mert amíg ők várták az esküvőt, a modell és a zenész titokban már örök hűséget is fogadott egymásnak. Feltehetően Heidi akkor bukott le, mikor egy rajongója aláírást kért tőle, ő pedig Heidi Klum helyett már a Heidi Kaulitz nevet írta a fotót. Bár azt mondanánk, hogy ez elég alapvető hiba, hiszen amúgy is a hivatalos névváltoztatáshoz sem kell ragaszkodni, de ki tudja… Talán hamarosan láthatunk fotókat róluk, ha máshova nem, a közösségi oldalukra csak kerül egy-két poszt.