Csillagok

Férjhez ment Schwarzenegger lánya

Már az is meglepő, hogy Arnold Schwarzeneggernek 29 éves lánya van, hát még az, hogy Katherine most férjhez is ment. Választottja a nála 10 évvel idősebb Chris Pratt színész, a Marvel-filmek sztárja.

Chris tavaly októberig még Anna Faris férje volt, de akkor egy ideje már rossz volt a házasságuk, és a válás is csak idő kérdése volt. Már csak azért is, mert tavaly júniusban már megismerkedett Katherine Schwarzeneggerrel, és olyan nagy volt azonnal a szerelem, hogy nem lett volna értelme tovább húzni a válást. Ráadásul januárban Katherine és Chris be is jelentették, hogy eljegyezték egymást.

Katherine és Chris január óta voltak jegyesek Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

Katherine és Chris január óta voltak jegyesek Fotó: iStock.com/Featureflash Photo Agency

A People magazin információ szerint a hétvégén, a kaliforniai Motecitoban pedig az esküvőt is megtartották, mert egyikük sem tervezett hosszú jegyességet. „Ez Katherine életének legboldogabb napja. Nem tudta abbahagyni a mosolygást. Látszott, hogy Chris is nagyon izgul. A helyszín csodálatos volt. Rengeteg virággal és zöld növénnyel díszítettek fel mindent, egy nagyon romantikus hátteret adva ezzel az esküvőnek” – nyilatkozta a pár egyik ismerőse a Peoplenek.

Az esküvőn csak a szűk családi kör és a legközelebbi barátok voltak jelen, persze Arnold Schwarzenegger és felesége, valamint Pratt hatéves kisfia, Jack, is ott volt a nagy napon, hiszen nélkülük nem is akarták kimondani a fiatalok a boldogító igent, ami remélhetőleg nagyon sokáig, nagyon boldog lesz.