Te + Én

Ezek a csillagjegyek senkiben nem bíznak

Bizalom nélkül se barátság, se kapcsolat nem tud működni, és mégis sokan nagyon nehezen tudják ezt kiépíteni. Vagy talán egyáltalán nem, és erről a csillagjegyek is tehetnek.

Meglepő lehet, de a horoszkópunk is meghatározza azt, hogy ki, mennyire bízik a másikban, vagy egyáltalán bízik-e valakiben? Mindenki tudja, hogy bizalom nélkül nehéz dolga lesz az élet minden területén, de sokszor ezen, magunktól nem is tudunk változtatni. Erőltetni a bizalmat nem lehet. Nagyon jól tudja ezt a Bak is. Ő az a jegy, aki talán a legnehezebben bízik meg bárkiben is. Szenved is miatta, mert akarja, csak nem megy, sehogy sem! De kezet foghat a Szűzzel. Talán annyi a különbség, hogy a Szűz kitárulkozik, csak mindig rossz embernek. Aztán, ha hátba támadják, akkor onnantól megint nincs bizalma senki felé.

Fotó: Unsplash/ Evan Batky

Fotó: Unsplash/ Evan Batky

Az Ikrek sem tartoznak azok közé, akiknek egy csapásra megy a bizalom. Nem is tartják magukat jó emberismerőnek, így alapból van bennük egy óvatosság. Talán kell is, mert olyankor az ítélőképességük megcsalja őket.

De bajban van e téren a Bika is. Neki nagyon sok időre van szüksége ahhoz, hogy megbízzon valakiben, de ha ez megtörténik, akkor az olyan, mintha átszakadna a gát. Igaz, csak azzal az egy személlyel. Mások iránt nem fog változni a hozzáállása. És akkor még ott vannak a Kosok. Bennük megvan az a képesség, hogy ne csak önmagukban, hanem másokba is bízzanak. De ez csak addig működik jól, amíg nem verik át. A Kosoknak fontos, hogy előbb ők legyenek erősek, és utána jöhet mindenki más. Vagyis, ha saját magukban hisznek, akkor másokban is fognak.