Csillagok

David Beckham és a család költözködik

A Beckham család apraja-nagyja felkerekedik, hogy az óceánon átkelve újra otthont találjanak.

Persze csupán ideiglenes költözködésről van szó, ahogy ez Beckhamék életében már többször is előfordult. A helyzet az, hogy David újra állást kapott Miamiban: 2020-tól edzősködni fog, ahogy néhány évvel ezelőtt is tette Los Angeles-ben. Már pedig, hogy a család együtt lehessen, nincs más megoldás – mindenki költözik. Legalábbis most ez a tervük.

Pedig a Beckham gyerekek között akad már felnőtt korú is, az idén 20 éves Brooklyn akár már maradhatna is egyedül Angliában, de ő is megy a többiekkel, a most 16 éves Romeóval, a 14 éves Cruzzal és a 7 éves Harperrel. Nem beszélve Victoriáról, akit divatháza elvileg Londonba köt. Mégis útra kel mindenki. Ahogy David írja most csak egy hetet töltöttek Miamiban, de igazán különleges és szép emlékeket szereztek – ami remélhetőleg jó alap lesz a jövőbeni új otthon (tesszük hozzá mi).

S hogyan fest most a Beckham család? Nos, itt a legújabb kép, rajta valamennyi Beckhammel. A show-t természetesen a csíkos ruhás, gömbölyded vonalakkal rendelkező Harper viszi el, gumi papucsában és a hajában levő masnival minden anyuka kedvence lehetne…