Te + Én

Rettegés és félelem a párkapcsolatban

Mindenki fél valamitől a párkapcsolata során, még akkor is, ha ez a félelem nem fizikai. Hogy kinek, mi a legerősebb negatív érzése azt a horoszkópja is befolyásolja.

A Kosok például félnek a végétől. Még minden szép és jó, de a jegy szülöttei már attól rettegnek, hogy mi lesz, ha véget ér, és nem tudnak túl jutni a szakításon. A Bikák viszont a távkapcsolattól ódzkodnak. Nekik szükségük van arra, hogy mindennap kézzel fogható legyen a varázs, és nem tudnának csak telefonon, vagy az online térben sokáig szerelmesek maradni.

unsplash.com/Steve Halama

unsplash.com/Steve Halama

Az Ikreknek viszont a hűséggel gyűlik meg a bajuk, szeretik a kísértéseket, és olykor ennek engednek is, de közben rettegnek attól, hogy kiderül a dolog. A Rákok a változásokat nem bírják, minden maradjon a régiben, akkor is, ha az nem a legjobb. Az Oroszlánok amilyen magabiztosak és erősek épp annyira félnek attól, hogy nem lesznek viszonozva az érzéseik. Pedig csak a jó partnert kell megtalálni hozzá. A Szűz jegy szülöttei a tökéletességre törekednek, bár akkor sem lenne semmi baj, ha nem minden a terv szerint haladna.

A Mérlegek azt nem tudják elviselni, ha csak a párkapcsolatban kell létezniük. Nyugalom, lehetnek barátaid, megmarad a családod, és mindent te magad alakítasz. A Skorpió az egyediségre vágyik, pedig nekik sem kell túl magasra helyezni a lécet. Sokkal jobb csak lazán, ahogy a Nyilas is veszi. Vigyáz a személyes terére, de ha ez meg van, semmi más félelme nincs.

Fotó: iStock.com/Merlas

Fotó: iStock.com/Merlas

A Bakok nehezen fejezik ki magukat, és félnek is attól, hogy erre a kapcsolatuk is rámehet. Ahogy a Vízöntő is hasonló problémákkal küzd, kiegészülve azzal, hogy állandó a rettegése attól, hogy nem elég jó a párjának. A Halak meg ne aggódjon azon, hogy rossz emberbe szeret bele, merni kell!