Csillagok

Meghan hercegné az amerikai elnöknek is beintett

Úgy tűnik Meghan hercegné és Donald Trump között nincs minden rendben, legalábbis ezt mutatja, hogy Harry herceg felesége kihagyta az Amerikai Egyesült Államok elnökének a vacsoráját, amit II. Erzsébet királynő szervezett.

Napok óta azzal van tele a sajtó, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke és a first lady II. Erzsébet királynő vendégszeretetét élvezi. Míg Trump felesége, Melania jókat beszélget Katalin hercegnével, addig erre Meghan nem hajlandó. Sem az elnökkel, sem a feleségével nem találkozott. A minap egészen egyszerűen nem volt hajlandó megjelenni a Buckingham-palotában rendezett díszvacsorán.

Donald Trump lányaival, és menyével a Buckigham palotában (Fotó: Instagram)

Donald Trump lányaival, és menyével a Buckigham palotában (Fotó: Instagram)

Távolmaradásának hivatalos oka persze az, hogy kisfia, Archie – aki már 1 hónapos – minden idejét lefoglalja, és nem ért rá a nagy találkozóra. De a brit sajtó úgy sejti, hogy az egykori amerikai színésznő és az elnök között rég óta feszültség van. Meghan ugyanis korábban úgy nyilatkozott, ha Trump lesz az elnök, ő Kanadába költözik. Igaz, Kanada helyett Anglia lett az otthona, de arra nem számított, hogy majd egy asztalhoz kell ülnie Donald Trumpal.

Fotó: iStock.com/Jasmin Awad

Fotó: iStock.com/Jasmin Awad

Meghan persze nem most először szegte meg a királyi protokollt, és tett olyat, amit mondjuk Vilmosnak vagy Katalinnak nem lenne szabad. Minden jel arra utal, hogy Harry és Meghan sokkal inkább a civil élet felé húznának, és, ha így folytatják a királynő talán még engedélyezi is nekik, csak, hogy ne legyen több botrány.