Csillagok

Így néztek ki Trump elnök gyermekei a Buckingham palota vacsoráján

Donald Trump amerikai elnöknek már felnőtt gyermekei vannak. A Buckingham palota bankettjére azonban mindannyian elkísérték édesapjukat.

Donald Trump amerikai elnök és családja háromnapos látogatásra érkezett az Egyesült Királyságba. A politikai felhangoktól korántsem mentes vizitet hétfő este vacsora bankettel ünnepelték meg a Buckingham palotában. Ez pedig azon kivételes alkalmak egyike, amelyen a Trump család minden tagja részt vett.

Trump elnök két lánya a 37 éves Ivanka és a 25 éves Tiffany, két fia a 41 éves Don és a 35 éves Eric és annak várandós felesége, Lara Erzsébet királynővel, Károly herceggel, Katalin hercegnével és az angol királyi család más tagjaival együtt költhette el vacsoráját.

Az ültetés pontos részleteitől most tekintsünk el, ellenben a lányok lehengerlően elegáns nyári estélyi ruháiról készült fotóban (amelyet Ivanka posztolt saját Instagram oldalára) nyugodtan gyönyörködjünk.

 

Hétfőn egyébként a first lady, azaz Melania Trump és Ivanka II. Erzsébettel, Károly herceggel, Kamilla hercegnővel találkozott, a Palotában pedig Harry herceg szegődött melléjük „idegenvezetőként”.  Utóbbi többek között azért is érdekes, mert Meghan hercegné Trump kampánya során élesen, a nőgyülölő” jelzővel kritizálta a leendő elnököt.  Trump, a Sunnak adott nyilatkozatában viszont jelezte, szerinte Meghan semmi rosszat nem mondott, ami pedig elhangzott, nem tekinti kellemetlen megjegyzésnek…

Az alábbi képen pedig Ivanka és testvére látható a Westminster apátságban.