Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szerelem

A szavaktól is felizgulnak a nők

Lehet, hogy a nőknek nem is nézni kell a pornót, hanem olvasni? Kutatások szerint ugyanis a hölgyeket sokkal jobban felizgatja az olvasott szöveg, mint a képek.

Egy amerikai neurológus több milliárd internetes keresést és milliónyi erotikus oldalt elemzett, hogy kiderítse, mi izgatja fel igazán az embereket. Hogy mennyire meglepő vagy sem, amit talált, döntsd el Te. Ami a pornóoldalakat illeti, csak minden ötvenedik vásárlás a nőké, míg az erotikus és romantikus regények 90 százalékát a hölgyek veszik meg. Igazából sejthettük is volna, hogy a férfiak inkább nézik, és szeretik azt a kényelmet, hogy minden a szemük elé kerül. Míg a hölgyek inkább használják a fantáziájukat.

nőkésapornó2

Az erotikus regények sokkal több teret hagynak a fantáziálásnak, és a nők meglehetősen jók ebben. A férfiaknak a hangsúly inkább az aktuson van, őket nem érdekli, hogy mi a helyszín, ki, hol van, de sokszor még az sem, hogy miben. Lehetőleg semmiben. De a nők jelentős százalékának még az is izgató, ahogy a ruhák egyenként lekerülnek a szereplőkről. Vagyis, ahogy fokozatosan eljutnak az aktusig.

Nem volt véletlenül a Szürke ötven árnyalat sikere sem. Ahogyan az is érthető, hogy a 90-es években miért taroltak a kis, füzet méretű, újságárusoknál megvásárolható romantikus „regények”. Hogy miért van szüksége a nőknek, hogy könyvekből jussanak a gyengédséghez az már más kérdés, de a pszichológusok és a kutatók már biztos tudják erre is a választ.