Te + Én

Tulajdonságok, melyekért odavannak a férfiak

Lehet nézni a kezet, az arcot, a feneket, persze a melleket is. Sok minden dönthet abban, hogy mi fog meg egy pasit a nőben, de nem csak a külső számít. Számos olyan tulajdonság van, ami mindent felülírhat.

Elsőre tényleg a külső a legfontosabb, hiszen azt látjuk meg, az alapján van az első benyomás, hogy tetszik-e, vagy sem. De hiába a szép ruha, egy csodás smink, vagy egy jól belőtt haj, ha az egész mögött nincs semmi több. Ha hiányzik a kellem. Az a kedves báj, amitől szerethetővé válik a nő. Amitől úgy érzi a férfi, hogy most rögtön ölelgetni és vigyázni akar rá. Amitől egyszerre olyan, mint egy tökéletes hercegnő, és egy odaadó szerető. Ha ez nincs máris sok-sok ponttal zuhant a nő vonzereje.

Fotó: iStock.com/nd3000

Fotó: iStock.com/nd3000

Ahogyan, akkor is, ha buta. Tévhit, hogy a pasiknak az a jó, ha buta egy nő. Miért lenne ez jó, ha nem tud hozzá szólni két értelmes mondatod, ha nem tud viselkedni társaságban, és inkább csak nyafog, mintsem feltalálná magát. Kell az ész és ehhez kell a tisztelet.

Az sem árt, ha nem csak egy félénk kiscica természetét mutatja, hanem olykor vadmacska is tud lenni. A mindennapokban és az ágyban is. A legtöbb pasi azt szereti, ha a nő talpraesett, ötletes és tud vagány is lenni. Nem kell a mellébeszélés, azt sosem értik a férfiak. Nem azért, mert nem akarják, hanem mert az egyenesség belőlük is azt váltja ki, hogy ők is őszinték legyenek. Mindig tudd mit akarsz, ne célozgass, és ne a hátsó szándékot kutasd. Legyél tisztában azzal, hogy mit érsz, és ehhez méltóan viselkedj.