Csillagok

Még mindig tart a háború Katalin és Meghan között

Azaz igazság, hogy sem Katalin, sem Vilmos nincs oda Meghanért, és ez a kezdetektől így van. Valamiért nem kedvelik az egykori színésznőt. A helyzet azóta sem javult, hogy Harry és Meghan összeházasodott, sőt a kis Archie megszületése sem oldotta meg a dolgokat.

Az egész ott kezdődött, hogy Vilmos és Katalin nem nézte jó szemmel, hogy az egykori, amerikai színésznő a királyi családba akar férkőzni. Ennek családon belül persze hangot is adtak, ami Harry hercegnek nagyon rosszul esett, hogy sem a testvére, sem a sógornője nem támogatja szíve választottját.

Windsor, 2018. május 19. Sarolta hercegnő (j2) és anyja, Katalin cambridge-i hercegnő (j), valamint Vilmos cambridge-i herceg és fia, György herceg távozik a windsori kastély Szent György-kápolnájából Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő esküvője után 2018. május 19-én. (MTI/EPApool/Neil Hall)

Windsor, 2018. május 19.
Sarolta hercegnő (j2) és anyja, Katalin cambridge-i hercegnő (j), valamint Vilmos cambridge-i herceg és fia, György herceg távozik a windsori kastély Szent György-kápolnájából Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznő esküvője után 2018. május 19-én. (MTI/EPApool/Neil Hall)

A brit pletykalapok szerint a hercegi testvérek, tavaly, nem sokkal az esküvő előtt annyira összeveszett egymással, hogy majdnem verekedésig fajult a helyzet. Bár Erzsébet királynő akkor közbeavatkozott, és elbeszélgetett a hercegekkel és hercegnével, azóta sem sokat javult a dolog. Sokan azt rebesgetik, hogy Harryék ezért is költöztek el a Kensington-palotából, hogy messzebb legyenek Vilmoséktól. De az is szintén sokaknak gyanús volt, hogy Katalinék szinte az utolsók között látogathatták meg a kis Archiet.

Windsor, 2018. május 21. A Kensington-palota által 2018. május 21-én közreadott hivatalos fénykép Harry brit királyi herceg (k, balra) és Meghan Markle amerikai színésznő esküvőjéről az angliai Windsor brit uralkodói kastélyában május 19-én. A hátsó sorban Károly walesi herceg, brit trónörökös (b2) és felesége, Kamilla cornwalli hercegnő (b), a menyasszony anyja, Doria Ragland (j2), Vilmos cambridge-i herceg (j) és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő (előtte), a középső sorban II. Erzsébet brit királynő (b3) és férje, Fülöp herceg. (MTI/AP/PA/Kensington-palota/Alexi Lubomirski)

Windsor, 2018. május 21.
A Kensington-palota által 2018. május 21-én közreadott hivatalos fénykép Harry brit királyi herceg (k, balra) és Meghan Markle amerikai színésznő esküvőjéről az angliai Windsor brit uralkodói kastélyában május 19-én. A hátsó sorban Károly walesi herceg, brit trónörökös (b2) és felesége, Kamilla cornwalli hercegnő (b), a menyasszony anyja, Doria Ragland (j2), Vilmos cambridge-i herceg (j) és felesége, Katalin cambridge-i hercegnő (előtte), a középső sorban II. Erzsébet brit királynő (b3) és férje, Fülöp herceg. (MTI/AP/PA/Kensington-palota/Alexi Lubomirski)

Most viszont az is kiderült, hogy vége a négyesben létrehozott alapítványuknak. A Royal Foundation Alapítvány, amit közösen hoztak létre tavaly, mostantól nem a jelenlegi formájában üzemel tovább. Az intézmény bejelentette, hogy Katalin és Vilmos, valamint Harry és Meghan is szeretnék folytatni az egyesület támogatását, csak külön-külön. Korábban, mikor még csak hárman voltak az alapítványban jól ment minden, aztán Meghan érkezése mindent megváltoztatott. A Daily Mail arról számolt, be, hogy nagy az esély arra, hogy azt a munkát is, amit már négyesben készítettek elő, fel kell oszlatni, mert, ha csak ketten-ketten lesznek, úgy nem működhet tovább.