Szerelem

Sok nő azt várja, hogy véget érjen a szex

Az egyik legjobb dolog az életben a szex. Ha jó, és ha jó partner van hozzá. Egy közvélemény-kutatás szerint viszont a brit nők egyharmada azt várja szex közben, hogy véget érjen.

Igen, tényleg jó a szex vége, ha van orgazmus. Viszont az a 2300 megkérdezett brit nő, akiknek 67 százaléka azt válaszolta egy néhány évvel ezelőtti felmérés során, hogy színlelte már az orgazmust partnerével, na, ők nem ugyanazt a véget élik át. Legalábbis nem minden alkalommal.

fotó: iStock.com/fizikes

fotó: iStock.com/fizikes

28 százaléka azt mondta, hogy azért volt szükség az orgazmus megjátszására, mert nem akarta megbántani partnerét. 27 százalék viszont csak azért tette mindezt, hogy hamarabb vége legyen a szexnek. Érdekesség, hogy a megkérdezett nők 95 százalékuk úgy emlékezett, hogy partnerük minden egyes alkalommal elélvezett. Vagyis ők úgy érezhették, hogy teljesítették azt amit kell, hogy mi lesz velük már nem számít. Amúgy is, 72 százalékuk meg éppen arról számolt be, hogy partnerük úgy élvezett el, hogy nem foglalkozott azzal, hogy nekik jó lesz-e. Ebből jött az, hogy egy idő után a hölgyeknek sem volt fontos, hogy számukra mi a vége.

Egyébként sokan panaszkodtak arra, hogy sokszor a „már majdnem” állapotban voltak, de mégsem sikerült. Ilyenkor rendszerint máshol jártak a gondolataik. A vacsorán, a gyerek leckéjén, vagy a másnapi prezentáción. Hölgyeim, nem kell sietni. Minden feladat megvár, de az intimitás hiánya súlyosabb bajokat is okozhat, mint gondolnánk.