Szerelem

Ahol szeretik a pasik a simogatást

Minden párkapcsolat alapja az érintés. De ezt nem csak a nőknek kell elvárni, hanem bizony viszonozni is kell, mert a férfiak is igénylik. És az sem mindegy, hogy hol.

Cirógatás, simi, simogatás, apró kis érintések. Sok szinonima van rá, talán azért is, hogy mindenki tudjon egy kedvencet választani. Jobb esetben a hölgyek tudják, hogy hogyan szeretik, és ez evidens a férfiak számára is. De ők vajon mitől jönnek tűzbe?

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

A fülcimpa. Foglalkozunk mi vele eleget? Ugye, hogy nem! Pedig a legtöbb férfi teljesen begerjed attól, hogy a fülét nyakát harapdálod, esetleg kedves (vagy mocskos) szavak suttogsz a fülébe. Már attól beindulnak, hogy érzik a forró leheletet és, ha tovább haladsz garantált lesz a siker. Például haladhatsz a haja felé. Igen-igen, a pasik is kedvelik a hajturkálást. Persze alap ebben az esetben, hogy legyen haja, és az ne olyan Cristiano Ronaldosan álljon egy tubusnyi zselétől. De a kócos tincseket még jobb összeborzolni, és ha közben csókolóztok is, akkor kellően szexis.

A mellbimbó is egy közös kedvenc lehet. Nem minden pasinak jön be. Van, aki annyira érzékeny rá, hogy már a felé közeledést sem bírja, míg mások a harapdálásoknak is ellenállnak, de egy próbát megér. Ha bejön, vedd fel a listára! Ugyanilyen a belső comb is. A felfedezéshez használhatod a kezed, de a nyelved is, ugyanis az a legnagyobb játékszer. És, ha már lendületben vagy ne hagyd ki a térdet és a lábfejeket sem. Sosem tudhatod, hogy mikor kapsz egy olyan reakciót, amire végképp nem számítottál.