Csillagok

Halálközeli élménye volt George Clooneynak

A sármos színész maga mesélt arról, hogy tavalyi motorbalesetekor halálközeli élménye volt, és az is kész csoda, hogy életben maradt.

Az 58-dik születésnapját a hónap elején ünnepelte az Oscar-díjas színész, ám volt pillanat az életében, amikor nem sokat adott volna azért, hogy lesz még szülinapi tortája. Clooney többször mesélt már tavaly júliusban elszenvedett motorbalesetéről. A színész Szardínia szigetén nyaralt, amikor egy autóval ütközött.

george.clooney0

Ezúttal a The Hollywood Report című lapnak mesélt arról, hogy mit is érzett, amikor a baleset történt: „Körülbelül 110 kilométer/órás sebességgel ütköztem, iszonyatos volt. A bukósisakom kettétört. Még a cipőm is lerepült, akkorát kaptam. Csak vártam, hogy minden elsötétüljön, mert a fejemmel betörtem a kocsi szélvédőjét. Ha az embernek kilenc élete van, én az összeset egyszerre használtam fel.”

A baleset után sok pletyka szárnyra kapott, még arról is szó volt, hogy a színész gyógyszerfüggő lett, mert annyira erősek a fájdalmai. De csaknem a házassága is a baleset miatt került válságba, mert felesége, Amal azt kérte tőle, hagyja abba a motorozást, különben elválik. Érthető, ha ezek után Clooney tényleg nem pattant motorra.