Te + Én

Ha egyformák vagytok, boldogabbak lehettek

Eddig úgy tudtuk az ellentétek vonzzák egymást, most lehet mégis pont az a jó, ha a két fél hasonló, vagy ugyanolyan.

Mindig azt mondjuk, hogy milyen jó, hogy nem vagyunk egyformák. Ez mindenre igaz. Csak gondolj bele, ha mindenkinek egyforma lenne az ízlése: ételben, italban, ruhában, pasiban. Milyen unalmas lenne mindenki. De akkor most honnan jött az, hogy egy kapcsolatban hasonlónak kell lenni? Elég ehhez a mentalitás, a közös gondolkodás, hogy azonosak legyenek a nézeteitek, és, hogy mondjuk, egy problémát mind a ketten kommunikációval akarjátok megoldani.

Fotó: iStock.com/bernardbodo

Fotó: iStock.com/bernardbodo

Annyira közhelyes, de tényleg így van, hogy azok a párok, akik szőnyeg alá söpörnek mindent, nem sokáig lesznek együtt. Vagy lehet, de akkor az nem élet, csak szenvedés. Legyetek nyíltak és őszinték, merjetek változtatni.

Amennyire tudjátok, támogassátok egymást. Hiszen minden sikeres ember mögött, egy másik sikeres ember áll. Legalábbis így lenne a helyes. Előfordul, hogy nem érdekel, amit csinál, de ha szereted őt még a szakmáját, hobbiját is megkedvelheted. Legyenek közös barátaitok, és akár közös szórakozási lehetőségetek. Ettől még nem kell összenőve léteznetek, csak olyan élményekben lehet részetek, amit jó megosztani a másikkal. Nem kell egyforma melegítőt húznotok, de ha egy kirándulás során ugyanakkor éheztek meg, az már biztató jel.