Csillagok

Amy Schumer két héttel a szülés után dolgozni indult

Fellépett és a hírt meg is osztotta Instagram oldalán a rajongóival. Óriási csetepaté tört ki.

Amy Schumer amerikai stand-up humorista, színésznő május 5-én adott életet kisfiának, ahogy ő fogalmazott “királyi bébijüknek” (utalva Meghan Markle szülésére). A kisfiú a Gene Attell nevet kapta, egészséges és jó alvó baba. Valószínűleg ezért is lehetett, hogy Amy két héttel a szülés után úgy döntött, visszatér a színpadra, a Comedy Cellarban legújabb stand up-jával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@amyschumer által megosztott bejegyzés,

 

A róla készített (bizonyíték erejű) fotót rajongói számára később ki is posztolta Instagram oldalára, “Visszatértem” jegyezte meg. Nos, ez pont elég volt a rajongók egy részének, hogy kiboruljanak, amiért Amy nem a kisbabájával tölti minden idejét. Mások azonban üdvözölték a lépést, többen kérdeztek rá például, hogy biztos-e abban, hogy földi lény, esetleg nem született harcos-e…

A humorista nem késlekedett a válasszal. Íme, a kép, ami mindent elmond: Amy látható rajta, aki éppen mindkét melléből a tejet feji és meglehetősen álmos tekintettel bír. Ahogy írta, szeretettel küldi azoknak az anyáknak, akik kritizálták az esti fellépés miatt…. Tiszta szerencse, hogy Amy született humorista!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@amyschumer által megosztott bejegyzés,