Csillagok

Sarolta hercegnő, György herceg és a kis Lajos bűbáj fotói

És ez még semmi, mert van videó is Vilmos herceg gyerekeiről, sőt Vilmos és Katalin is megszólal...

Vannak olyan fotók, amelyek mellett lehetetlen elmenni. Az angol királyi család épp a minap posztolta Instagram oldalán azt a fotósorozatot, amelyen még egy nem royalista átlagember tetszési indexe is jelentős változáson megy át.

 
Történetesen azért, mert egy bűbájos családot láthatunk a képeken, helyes gyerekeket, gyönyörű és csinos fiatal anyukát, és egy szimpatikus apukát. Hogy momentán ők az angol királyi család tagjai, nos, persze emeli a felvételek fontosságát, de az igazság az, hogy a királyi rang nélkül is bárhol megállnák a helyüket.  Kis szerencsével még youtube sztárok is lehetnének….

Ugye, hogy milyen helyesek?

Egyébként arról van szó, hogy Katalin hercegné mostanában különleges projekten dolgozott: ő maga tervezett egy kertet  a chelsea-i virágkiállításra, melyhez gyermekei György herceg, Sarolta hercegnő és a kis Lajos herceg is gyűjtött botokat, tobozokat és mohát az Anmer Hall-i otthonuk kertjéből, amiket végül a tábortűz környezetébe édesanyjuk be is épített.

A kertet pedig épp a hétvégén avatta fel a királyi család, ettől kezdve szabad a vásár, minden család kipróbálhatja, és minden gyerek lógathatja a lábát a patakba. Pont úgy, ahogy György és Sarolta.