Te + Én

Menekülj a felszínes kapcsolatból!

Idegesít és megfulladsz tőle? Nem épít már az, ha együtt vagytok? Menekülj! Bár könnyű bele ragadni egy semmitmondó kapcsolatba, hidd el, nem éri meg.

Észrevetted már magadon, hogy párod minden tette, szava, cselekedete csak idegesít? Sokszor azon kapod magad, hogy szegény, nem is csinált semmi rosszat, de te mégis a falra mászol tőle. Esténként boldogan főz neked, vagy elmeséli a napját, te pedig csak bólogatsz, és a telefonodat bújod.

Fotó: iStock.com/ nd3000

Fotó: iStock.com/ nd3000

Sok kicsi, és nagy árulkodó jelek is vannak, hogy már nem az igazi a viszonyotok. Ha nincs kedved vele beszélgetni, ha a szomorúságod és az örömöd is mások tudják meg először, akkor már rá lehet fogni, hogy felszínes lett a kapcsolatotok. Ideje átgondolnod a közös jövőtöket.

Ha nem bízol benne, ha kizárod őt a mindennapjaidból, akkor a jóban-rosszban sem fog működni, és ezt te is tudod. Sem az időhúzás, sem a látszat nem fog hasznodra válni. Lehetnek nehezítő tényezők, mint a közös lakás, autó, baráti kör, és persze a gyerek is. De gondold végig, hogy mi éri meg, és kinek, mennyit ártasz.

Ne hidd, hogy csak téged zavar. A problémákat a szülők, barátok is gyorsan kiszúrják, és ha már ők is azon a véleményen vannak, hogy ne erőltesd tovább a kapcsolatod, akkor érdemes rájuk hallgatni.