Gyereknevelés

Gyermekműsora lesz a korábbi amerikai elnöki párnak

Az Obama házaspár gyerekműsor megalkotásán dolgozik, melyben az egészséges életmódot igyekeznek a gyermekeknél is népszerűsíteni.

Michelle Obama a leköszönt First Lady népszerűsége túlszárnyalja férje, a korábbi elnökét is, ami már magában egyedülálló dolog az Egyesült Államok elnöki párjainak eddigi történetében. Azonban arra senki sem gondolt volna, hogy saját gyermekműsor készítésébe fognak majd Michelle és Barack. Obamáéknak a 8 éves hivatali idejük alatt is kiemelt témájuk volt az egészséges táplálkozás, melyért továbbra is kampányolni fognak, ám már a saját műsorukban, ami a Netflixen, azaz előfizetéses internetes televíziócsatornán lesz majd látható.

obama.gyermekműsor1

A korábbi elnök asszony indította el annak idején a Let’s Move! elnevezésű gyermekegészségügyi kampányt is, hogy azzal csökkentse a gyerekkori elhízást az amerikai srácoknál (Az USA a világ legelhízottabb társadalma). Egyenlőre nem sok konkrét információt közöltek a műsorról, ám valószínű, hogy az elnöki pár és gyerekeik is szereplői lesznek a produkciónak, kihasználva ismeretségüket. Az biztos, hogy egy olyan családi ismeretterjesztő sorozat készül, amely a nézőket folyamatosan a Föld körüli utazásokra viszi, miközben szórakoztatva ad át ismereteket idegen országok ételeiről. Lehet, hogy talán hazánkat és nemzeti ételeinket is megismerhetik majd az amerikai gyerekek a műsorból?