Te + Én

Ezek a legmagabiztosabb csillagjegyek

Csak előre! Akkor is, ha mersz, és akkor is, ha nem. Ja, hogy úgy nehezebb? Igen, bár vannak, akik ezt az érzést nem is ismerik. A magabiztosság egy adottság, ami fejleszthető, de a csillagokban is meg van írva, hogy kiből lesz határozott egyéniség.

Mázlisták az Oroszlánok

Persze, persze, mert nekik minden sikerül. Dehogy is! Az Oroszlán ösztönösen törekszik az elégedettségre, hogy minél jobban érezze magát a bőrében. Bárkivel jól kijön, jól dolgozik, jól szórakozik, duzzad az energiától, ahogy az önbizalomtól is. Ő mindig hisz magában, viszont nem szereti az elvárásokat.

A Kos tisztában van az erejével

Az Oroszlánhoz hasonlóan a Kos sincs híján az önbizalomnak. Igazat is kell neki adni, hiszen addig úgysem nyugszik, amíg mindenkit meg nem győz, hogy amit ő lát, azt látja mindenki. De neki ez a titka, és ebben van az ereje. Tűzön, vízen át megy és harcol, nincs számára lehetetlen, mert tudja: a feladást nem neki találták ki.

Fotó: iStock.com/DigtialStorm

Fotó: iStock.com/DigtialStorm

Nem mástól várja a jót a Nyilas

Sosem vár, csak cselekszik. A Nyilas sem bízza másra a szerencséjét. Céltudatos, elszánt, határozott, ha kell egyedül is megold mindent. Legyen az legújabb szekrény összeszerelése, vagy egy jó film megnézése. Biztos magában, és jól el is van saját maga társaságában, úgyhogy ne várd a Nyilastól, hogy panaszkodni fog az egyedüllétre.

A Ráknál győz az érzékenység

A Rákokról senki nem gondolja, hogy a magabiztosság is megvan bennük. Pedig… A legtöbb erőt a csapatmunkából nyeri, és ez úgy feltüzeli, hogy bármire képes. A titkos önbizalma ugyanakkor párosul a rá jellemző érzékenységgel, és így lesz annyira szerethető. És, akit szeretnek, az persze, hogy magabiztos is.