Te + Én

Férfiakkal keresik a választ, hogy mit akarnak a férfiak

Hogy mit akar a férfi? Ez a kérdés foglalkoztatja a nőket és persze a férfiakat is mióta világ, a világ. Egy minikonferencia megpróbál választ adni a nagy kérdésre.

Május 25-én a MOM Kultban tartják a „Mit akar a férfi” konferenciát, melynek elsődleges célja, hogy tabu kérdésekről halljanak a résztvevők fontos, sokszor ki nem mondott dolgokat, hogy azután átgondolhassák, saját életükben ez milyen elakadásokat okozhat. A három férfi: Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója, dr Erdőfi-Szabó Attila biofizikus, és Pilát Gábor író, előadó. Az eseményt – ugyancsak egy férfi – St. Martin szaxofonművész koncertje zárja. Az est házigazdája Háver-Varga Mariann lesz.

mitakaraferfi

A meghívott előadók egy része valóban ért a lélek dolgaihoz, és nagy gyakorlata van abban, hogyan lehet rávezetni másokat arra, hogy felismerjék, hogyan teljesedhetnének ki a munkájukban, a kapcsolataikban. De a „Mit akar a férfi?” nem ígér megvilágosodást. Nem azt állítják, hogy a workshopok és beszélgetős estek után teljes fordulatot vesz a résztvevők élete, és onnantól mindenkire csak a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” az igaz.

Ahogyan kimondják azt, amiről csak titokban olvashatunk az internetes fórumokon. Ahogyan rátapintanak fájó pontokra és elmondják, hogyan hazudunk maguknak boldogságot. Mind-mind gondolkodásra, változtatásra ösztönöz, ahol férfi és nő is megtalálja a maga számára hasznos információt. Az előadásra a jegyek még kaphatók.

Fotó: iStock.com/LightFieldStudios

Fotó: iStock.com/LightFieldStudios

A program:

15:00-tól kapunyitás, érkezés, regisztráció, a karszalag és a mappa átvétele
15.30-tól frissítő csomag: kávé és pogácsa
16.00: rövid köszöntő
16.00-tól 16.50-ig az első előadó: Bedő Imre, témája: sebezhetőség és tabuk a férfilétben.
16.50-17.00-ig: rövid szünet
17.00-17. 50-ig: dr Erdőfi- Szabó Attila, biofizikus; témája: szerelem, vágyak, félelem és szorongás hormonális és idegrendszeri háttere
17.50 -18.20-ig: hosszú szünet frissítővel
18.20-19.10-ig: Pilát Gábor témája: hazugságok és önámítás a kapcsolatokban
19.10 – 19.30 -ig: összegzés az előadókkal
19.30 – 20.10 -ig: St Martin koncert