Stílus

Esküvői ruha eljegyzésre?

Imádjuk a gyönyörű ruhákat, így simán el tudjuk fogadni, hogy valaki már az eljegyzésre is esküvői ruhát öltsön magára. De Jennifer Lawrence esetében – aki esküvői szettben jelent meg az eljegyzési partiján – akár valami másról is szó lehet...

Az év elején került nyilvánosságra, hogy a gyönyörű Jennifer Lawrence és szerelme, a „civil” Cooke Maroney összeköltözött, nem sokkal később pedig már az sem volt titok, hogy eljegyezték egymást. Hogy pontosan mióta alkotnak egy párt, azt nem lehet tudni, csak annyit, hogy azután kezdődött a kapcsolatuk, hogy Jennifer tavalyelőtt szakított Darren Aronofsky rendezővel.

A küszöbön álló esküvőt a sztár és jegyese sztárbarátok körében ünnepelte a napokban – pontosabban, Jennifer az alkalomra öltött ruháját elnézve sokak szerint ez nem csak afféle parti volt, hanem Maga Az Ünnepség.

A Fulvia Farolfi sminkmester Instagramjára felkerült kép tanúsága szerint Jennifer egy bájos L. Wells-féle esküvői ruhában jelent meg az eljegyzési partin, így tehát könnyen meglehet, hogy sor került egy titkos esküvőre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@fulviafarolfi által megosztott bejegyzés,