Csillagok

Katalin és Vilmos végre láthatta Archie-t

Május 6-án született Meghan és Harry kisfia, de Katalin valamint Vilmos még csak most nézhették meg a kicsit. A hercegi tesók közötti feszültségről rég pletykálnak a brit lapok, vajon a látogatás is ezért csúszott?

Archie-t a boldog szülők csak két nappal a születése után mutatták meg a nyilvánosságnak, de azt nem gondoltunk, hogy egészen eddig Katalin és Vilmos is csak fotón láthatta a kicsit. Bár Diana idősebb gyermeke azt nyilatkozta miután megszült Meghan, hogy már nagyon várják, hogy találkozzanak a család legifjabb tagjával, valamiért ez eddig mégsem történt meg.

Fotó: iStock.com/Haun Jeffers

Fotó: iStock.com/Haun Jeffers

Meg is indult a találgatás a rajongók között és a sajtóban is, hogy vajon már annyira elmérgesedett a testvérpár viszonya, hogy Harry a kisbabáját sem mutatja meg Vilmosnak? A Daily Mail tisztázni akarta a találgatásokat, és megkérdezte a Frogmore Cottage – ide költözött Harry és Meghan – és a Kensington-palota hivatalos szóvivőit arról, hogy mi az oka a késedelmes látogatásnak.

Fotó: Dominic Lipinski/PA Wire/People

Fotó: Dominic Lipinski/PA Wire/People

A Frogmore Cottage-ból annyi információ került ki, hogy Vilmos és Katalin látogatása már bekerült a naptárba, míg a Kensington-palota nem volt hajlandó kommentálni a kérdést. Mint kiderült, a héten, egyik délután már sor került a találkozóra, ezért is jelezték úgy, hogy „már bekerült a naptárba”. A látogatásról nem készült fotó, de talán ez nem is meglepő annak fényében, hogy Harryék úgy döntöttek, nem lesz több fotó a kicsiről. Bár, hogy ez mennyire fog így megvalósulni, még kérdéses. Azért reméljünk a testvérek között szent a béke, és minden más tényleg csak pletyka.