Szerelem

Az idősebb nőknek jobb a szexuális életük

A középkorú nőknek jobb a szexuális élete, mint a 25 év alatti fiataloknak. Legalábbis a legfrissebb kutatások szerint, miről a Daily Star számolt be.

A tanulmány 2100 nőt kérdezett meg arról, hogy milyen is a szex az életükben. Ezek a nők 18 és 70 év között voltak. Meglepő vagy sem, de míg a középkorú hölgyek 63 százaléka mindig elélvez a szeretkezések során, addig a 25 év alatti nőknek csak a 36 százaléka mondhatja el ugyanezt magáról.

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Fotó: iStock.com/Wavebreakmedia

Oké, oké, az is igaz, hogy a középkorú nők kevesebbet szexelnek, mint a 25 év körüliek, ám nagyon úgy tűnik, hogy az a kevés, az mégis jobb és minőségibb, mint fiatalabb társaiké.

A közvélemény-kutatás megállapította, hogy a 18-25 éves nők 39 százaléka hetente több mint kétszer szexel, ez a szám pedig épp a kétszerese a 45 és attól idősebb nők hancurjaitól. Az érettebb nők egyébként úgy nyilatkoztak, hogy jobban élvezik a szexet, mert érzelmi kapcsolatot keresnek a hálószobában, nekik az is fontos, hogy ki a partner és nem csak az, hogy meglegyen a heti átlag. Sőt, pont, hogy ez nem is számít.