Csillagok

Meghan hercegné most nagyon komoly döntést hozott

A hagyományokat sorra megszegő Meghan hercegné most egy újabb kéréssel állt a család elé: nem szeretné, ha a jövőben fotóznák kisfiukat, Archie-t.

Már össze sem tudjuk számolni, hogy Meghan hercegné mennyi, komoly királyi előírást szegett meg. Csak az motiválta, hogy neki és családjának a lehető legjobb legyen, és kicsit kikerüljön a brit monarchia meglehetősen merev szabályai alól. Nos, újabb ötlettel állt elő, és a Sun című brit bulvárlap szerint ennek II. Erzsébet királynő nagyon nem fog örülni. De melyiket tudta eddig megakadályozni…?

Fotó: Dominic Lipinski/PA Wire/People

Fotó: Dominic Lipinski/PA Wire/People

Meghan most azt szeretné, hogy a kisfiúkról ne készüljön a nyilvánosság számára több fotó, mivel ez károsan hathat a gyerek személyiségének fejlődésére. Harry herceg is egyetért feleségével, ő is úgy gondolja, hogy a kicsi ne szerepeljen a médiában. A házaspár a jövőben nem szeretne részt venni azokon a rendezvényeken, ahol kötelező fotózkodást írnának elő a számukra, ugyanis ők nem akarják, hogy az egész világ nézegesse a gyereküket.

Az Anyák napi posztot mindenki imádta Fotó: instagram.com/sussexroyal

Az Anyák napi posztot mindenki imádta Fotó: instagram.com/sussexroyal

Archie egyébként több, mint egy hetes kora ellenére már kétszer került a sajtó és a közösségi média középpontjába. Először természetesen, amikor megszületett, majd két nappal később fotót is láthattunk róla. Majd most vasárnap, ami a briteknél (és több más nemzetnél is) Anyák napja volt. Ám ezúttal már csak a kicsi lába szerepelt a képen, igaz ettől is elolvadt a fél világ.