Szerelem

Hibák, amit a nők szex közben elkövetnek

Valószínűleg eddig nem is hibaként gondoltál erre, vagy az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem gondoltál erre. Akkor most eláruljuk, mi az, amit nem bírnak a pasik az ágyban.

Az egyik legáltalánosabb szex-hiba, hogy a nők nem kezdeményeznek. De miért is nem? Te is ugyanúgy vágysz az együttlétre, sőt a párodra is. Akkor miért ne „mászhatnál” rá olykor te. Ne gondolj erre hibaként, ne azon törd a fejed, hogy visszautasít. Már miért is tenné? Hajrá, csábítsd el, mutasd meg, hogy te is imádod vele a szexet.

Ám, ha már így tettél, akkor kapcsold ki az agyad. Igen-igen, mi nők hajlamosak vagyunk folyamatosan gondolkozni. És ez hova vezet? Az orgazmus hiányához. Felmérések szerint a nők csak pár másodpercre képesek teljesen kikapcsolni szex közben. Ezzel ellentétben a férfiak szinte az egész aktus alatt átadják magukat az élvezeteknek. Úgyhogy van mit tanulni tőlük.

Fotó: iStock.com/bezikus

Fotó: iStock.com/bezikus

Az sem szerencsés, ha nem vagy megelégedve magaddal. Örök érvényű mondás, hogy ha te nem szereted magadat, hogy várhatod el, hogy más szeressen? Szex közben görcsösen arra gondolni, hogy nem tetszel a másiknak, vagy, hogy épp hol van felesleg és azt kéne takargatnod, na ez minden, csak nem boldog együttlét. Nincs tökéletes ember, ezt sose felejtsd el!

Ha már bejött az, hogy kezdeményezel, akkor arra is figyelj, hogy adjál is, ne csak kapj. Attól, hogy a párod imád kényeztetni ez nem csak az ő feladata. Ne feledkezz meg a csókokról, simogatásról, ha neked jól esik, biztos lehetsz benne, hogy ő sem fogja leállítani.