Te + Én

Csillagjegyek, akik jobban szenvednek szakításkor

Azért lássuk be, ha nem közös akaratból történik a szakítás, akkor mindannyian egy kicsit belehalunk. Ám, úgy tűnik, egyes csillagjegy szülöttei még rosszabbul viselik, ha véget ér a kapcsolatuk.

Kedves Ikrek! Őszinte részvétünk. Ennek a jegynek a szülöttei ugyanis tényleg úgy gondolnak a szakításukra, mintha meghalt volna valaki. Bár az Ikrek hajlamosak egyik pillanatról a másikra megváltozni, és a kedvesség átcsap gyűlöletté, ezzel csak az érzéseiket akarják palástolni. Ha nem vagy képes személyesen szakítani, amiatt ne okold magad, ezt is a hatalmas veszteség váltja ki belőled, amit a másik elvesztésének a gondolata okoz. Nincs jobb tanácsunk, mint az, hogy bízz az idő múlásában.

Fotó: iStock.com/m-gucci

Fotó: iStock.com/m-gucci

Nem sokkal jobba a helyzet a Bikáknál sem. Számukra a párkapcsolat a stabilitást jelenti, nem bírnak semmit, ami a változásra utal, inkább a rosszat is elviselik, vagy tudomást sem vesznek róla, csak ne legyen más a megszokott helyzet. De ugye ezt te is látod, hogy nem jó? Megtehetsz mindent, hogy megmentsd a kapcsolatod, de a remény sem tart örökké. Inkább zárd le, sírj egy nagyot, és lépj tovább. Utána már minden könnyebb lesz.

Az Oroszlánokról kevésbé gondolnák, hogy tudnak szenvedni. Az erős, az irányítás az ő kezükben van. Igen, ám, de van, akit ők sem tudnak befolyásolni: azt, ha kihunyt a láng. Inkább kezdeményezi ő a szakítást, mert annyira viszont büszke, hogy őt bizony ne dobja senki, de ettől még képesek az Oroszlánok is telesírni a párnát.

Fotó: iStock.com/AntonioGuillem

Fotó: iStock.com/AntonioGuillem

A Skorpió viszont a többi jeggyel ellentétben könnyen megteszi a szakítást, azt hiszi neki ezzel semmi problémája nem lehet. De aztán, ami utána jön… Nehezen tér magához a szakítást követően, sokszor csak hetekkel később csapódik le nála, amikor már a barátok sem értik, hogy mi történt, hisz „eddig olyan jól volt”. Bizony, a kikészüléshez nincs ideális dátum, csak túl kell élni.