Szerelem

Ezek most a legmenőbb szexpózok

Ki hinné, hogy még a szexpózoknak is van divatja. A Sun című brit lap összeszedte azokat a pozitúrákat, melyek ma hódítanak, vagy ha úgy tetszik, ezek a trendi szeretkezési formák.

A lótusz póz nem is annyira új, mert mindig ott volt az élvezeti porondon, esetleg csak néha-néha elfelejtették. A jóga sport térhódításával viszont újra középpontba került, amikor a férfi keresztbe tett lábakkal leül, a falnak támaszkodik, vagy hátul kitámasztja magát a kezével, míg a nő térdelőállásban lassan ráereszkedik. Itt a nő diktálja a tempót, ami manapság egyre jellemzőbb…

fotó: iStock.com/fizikes

fotó: iStock.com/fizikes

Ami a számokat illeti, létezik a 68-as, és a 69-es is. Utóbbi kissé elfordítva. Itt már nem egymáson vannak a párok, hanem egymás mellett, fekve. Kicsit lustább változatra utal, mint az eredeti, de az élvezet szempontjából megfelelő. A 68-as viszont a klasszikus 69-es új változata. A pár egyik tagja a hátára fekszik, behajlított lábaival háttámaszt formál. A pár másik tagja kényelmesen elhelyezkedik, úgy, hogy az intim testrészei a lehető legközelebb legyen a partner szájához. Ezek után nincs más teendő: míg az egyik csinálja, a másik élvezi.

A guggoló nő viszont tényleg új „találmány”. Az, hogy megint csak a nő van felül, bár ezúttal nem ül, hanem guggol sok mindent elárul a társadalom jelenlegi helyzetéről. A nők ma már ki mernek állni magukért, ha kell felszólalnak a szexuális zaklatás ellen, és nyíltan elmondják, amit gondolnak. Ebben a pózban megint a nő diktálja a tempót, ám figyelem, ha valaki kevésbé sportos, akkor másnap ez a póz kemény izomlázzal járhat.

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

Fotó: iStock.com/KatarzynaBialasiewicz

És, még maradt egy bónusz, amit bár póznak nem neveznénk, de egyre gyakrabban jelen van mindenki életében: a szex egyedül (vagy a vibrátorral). A Sun szerint 1991 óta a nőknél megháromszorozódott, a férfik körében megduplázódott azok száma, akik saját maguk gondoskodnak az örömükről, partner nélkül. Na, ez a trend nem lenne jó, ha tovább terjedne.