Te + Én

5 jel, hogy talán mégsem az igazi van melletted

Biztosan te is kisgyerek korod óta arra vágytál, hogy megtaláld az igazit. Ám hajlamosak vagyunk néha tévedni, és nem is biztos, hogy az, aki most ott fekszik melletted az ágyban valóban a legjobb választás.

1. Csak a látszat érdekel

Nem a saját magad boldogságát nézed, hanem azt, hogy ki, mit gondolt. Megcsókolod a párod, lefekszel vele, azt mondod neki, hogy szereted, de csak hogy megfelelj mindenkinek – a párodnak, a családodnak, a barátaidnak. De a csóknál nincs szikra, a szexben nincs romantika, és a titkaidat sem bízod rá.

2. Más dolgokon jár az eszed

Nem, nem kell, hogy ez másik férfi legyen. Elég, ha csak azon gondolkozol, miközben vele vagy, hogy inkább főznél, edzenél, vagy a barátaiddal boroznál. Minden és mindenki más érdekesebb, mint a pasid.

fotó: iStock.com/ PM production

fotó: iStock.com/ PM production

3. Zavar, hogy ő mennyire szeret

Kényelmetlenül érzed magad, ha azt mondja, hogy szeret. Esetleg egyenesen a wc-re rohansz, ha felmerül a házasság téma. Talán már bűntudatod is van, hogy szórakozol vele, miközben ő sokkal komolyabban gondolja. Esetleg már meg is fordult a fejedben, hogy szakítani kéne.

4. Nem válaszolsz az üzeneteire

Egyszerűen elfelejted. Lehet ezt is mondani, de inkább nem olyan fontos, hogy választ írj neki. Pedig ez a legrosszabb. Az sem kellemes, ha magadtól sosem küldesz üzenetet, ha nem érdeklődsz róla. De, ha már az érdeklődésére is immunis vagy, akkor sok mondanivalótok tényleg nincs egymásnak. Fogadjunk, a viccein sem tudsz nevetni…

5. Nem szokott hiányozni

Kell ettől több jel? Hiszen, ha nem várod, hogy vele legyél, ha jobban érzed magad nélküle, mint vele, akkor miért is folytatod? Ha pedig már a fantáziádban is más pasi van – esetleg álmodsz is vele – akkor egyenesen kötelező véget vetned ennek a kapcsolatnak.