Kultúra

Brooke Shields gyönyörű virágboltosként zűrbe keveredik

A kék lagúnában mindent levetett (na jó, nem ő volt az, de sokáig azt hittük...), a Szaharában mindenkit elbűvölt, aztán volt pár jobb és felejthetőbb filmje Brooke Shieldsnek. A Virágbolti rejtélyek – Különös krizantémok egyértelműen az utóbbiak közé sorolható.

Romatikus, de mégis izgalmas szórakozást ígér szombat estére az a krimibe oltott romantikus film, amelyet három éve mutattak be Brooke Shields főszereplésével. A Virágbolti rejtélyek – Különös krizantémok szombaton este 20.30-kor kerül adásba a Duna TV-n.

Virágbolti rejtélyek

Ebben az ügyvéd Abby (Brooke) férje halála után visszaköltözik szülővárosába és új vállalkozásba kezd. Azon a napon, mikor megnyitja virágüzletét, összetörik a kocsiját, de más furcsaságok is történnek: egy fiatalembert a környéken meggyilkolnak, majd a gyilkosságot Abby egy volt iskolatársára kenik. Az asszony egyre jobban belekeveredik az ügybe. Vonakodva bár, de kénytelen elfogadni az új szomszéd, az ex-magánnyomozó Marco segítségét, hogy együtt keressék meg a felelőst…

A forgatókönyvet Gary Goldstein írta, a további szerepekben Brennan Elliott (Marco), Beau Bridges (Jeffery) és Kate Drummond (Nikki) látható.