Csillagok

David Beckham rosszkor telefonált

A volt futballista úgy tűnik kicsit túlzásba viszi a telefon használatot, legalábbis a jogsija bánta ezt. Beckham még tavaly novemberben vallotta magát bűnösnek: egyszerre vezetett és telefonált.

A 44 éves, volt angol válogatott labdarúgó jó fél éve került bajba, miután egy járókelő meglátta Londonban, ahogy a Bentley-jében ülve telefonnal a kezében vezetett. Beckhamnek nem csak a jogsija bánta az incidenst, hanem 750 font (körülbelül 282 ezer forint) bírságot is ki kellett fizetnie, továbbá hat büntetőponttal is elkönyveltek neki.

Fotó: iStock.com/Andrea Raffin

Fotó: iStock.com/Andrea Raffin

Az ügy elbírálását azért halasztották el kétszer is, hogy Beckham személyesen is részt tudjon venni a tárgyaláson. Beckham egyébként nagy száguldozó hírében állt, és ebből is volt már baja, nem csak a telefonozásból.

Tavaly ugyanazzal a Bentley-vel 59 mérföld/órával, azaz 94,4 km/órás sebességgel ment Nyugat-Londonban, miközben ott csak csak 40 mérföld/órával (64 km/óra) volt a megengedett határ. A volt focistának azért van egy sztárügyvédje, aki segít, ahol csak tud, akkor a gyorshajtási bírság mértékét is tudta csökkenteni. Most viszont jogsi nélkül talán egy kicsit nyugton marad.