Te + Én

A csillagjegyed elárulja, hogy mire vágysz a legjobban

A horoszkópod bizony azt is elárulja, hogy mi az, amire a legjobban vágysz az érzelmek terén, és ezt már titkolnod sem kell. Inkább tegyél meg érte mindent, hogy valóság legyen belőle. Néhány csillagjegynek most mi is segítünk.

A Bika bár igencsak makacsa jegy, de nagyon is érzelmes. Egy kedves érintéssel mindent elérhet a párkapcsolatban, és ugyanezt ő is szereti megkapni. A napja teljesen más lesz egy kedves szótól, csak találja meg hozzá az ideális partner.

Az Ikrek bármit megtennének egy jó beszélgetésért. Kivannak éhezve az őszinteségre, de az sem mindegy, hogy ez kitől érkezik. A társára vágyik, arra hogy valaki meghallgassa, és valakinek elmondhassa, ami a szívét nyomja. De egy jó kirándulás is már képes plusz energiákkal feltölteni.

fotó: iStock.com/Carlos Amarillo

fotó: iStock.com/Carlos Amarillo

A Rákok azt remélik, hogy a hűség újra divatba jön. Nekik még számít a család, az őszinteség, az egymás tisztelete. Egyúttal elvárja a párjától a hasonló mértékű lojalitást, hűséget, de mindent meg is tesz ezért..

A Nyilas annak örül a legjobban, ha a bajban mindenki hozzá fordul. Szeret segíteni, és ezt bármikor meg is teszi. Mindenki más hálás lehet, ha egy Nyilas társ jutott neki, mert onnantól kezdve már akkor sem lesz egyedül, ha esetleg a kapcsolat véget ért.

A Halak pedig a figyelemre és a meghittségre vágyik leginkább. Olyan párra van szüksége, aki teljes szívéből szereti és törődik vele. Egy darabig elviseli a második szerepét is, de csak addig, amit azt érzi, mindenben első lehet. Ám aztán győz az igazi énje, és a vágyai mindent és mindenkit letarolnak.