Csillagok

Harry Dianara is gondolt, amikor megszületett a fia

Már egy napos Harry és Meghan kisfia. A gyermek nevét a szülők még nem árulták el, de a brit fogadóirodák, már tudni vélik. Az biztos, hogy így nem lesz Diana, ám Harry így sem feledkezett meg szeretett édesanyjáról.

Hétfő hajnalban született meg Meghan hercegné és Harry herceg közös gyermeke. A hivatalos bejelentéskor kiderült, hogy Harry még ebben a boldog pillanatban sem feledkezett meg édesanyjáról. Sőt, többet gondolt rá, mint hinnénk. Ahogy az ilyenkor szokásos a hivatalos közleményben felsorolták, a legközelebb álló családtagokat, akik már nagyon várták a kicsi érkezését.

Fotó: iStock.com/Bart Lenoir

Fotó: iStock.com/Bart Lenoir

Így a listán volt: Erzsébet királnyő, Fülöp herceg, Károly herceg, Kamilla hercegné, Katalin és Vilmos, valamint Meghan hercegné édesanyja, Doria Ragland mellett megemlítették Lady Jane Fellowest, Lady Sarah McCorquodale-t és Earl Spencert is. Ők pedig nem mások, mint Diána hercegné testvérei. Ez a gesztus azért is tündéri, mert Katalin és Vilmos egyik gyerekünk születésekor sem említette meg a Spencer család tagjait.

Így jelentették be a nagy hírt: kisfiú született! Fotó: instagram.com/sussexroyal

Így jelentették be a nagy hírt: kisfiú született! Fotó: instagram.com/sussexroyal

Nem szerepelt a listában Meghan édesapja, akivel igencsak rossz a viszonya a hercegnének. Ám Thomas Markle úgy gondolta, neki is meg kell szólalnia és kiadott egy közleményt: „Örömmel hallom, hogy minden jól ment, anya és fia pedig jól vannak. Büszke vagyok, hogy az unokám a brit királyi családba született, és biztos vagyok abban, hogy a brit koronát és a népet szolgálva nő majd fel, tisztességben, becsületben és méltóságban. Isten áldja meg őt, erőt és egészséget kívánok neki, és persze gratulálok csodás lányomnak, Meghannek és Harry hercegnek is. Isten áldja a Királynőt!”

Bár csodás szavak, nem valószínű, hogy Meghan ettől megbocsát apjának, aki a hercegné összes szennyesét kiteregette már.

Fotó: iStock.com/MorganStudio

Fotó: iStock.com/MorganStudio

És a nagy kérdés: hogy fogják hívni a kisfiút? A brit Ladrokes fogadóiroda listázta a legfrissebb eredményeket a neveket illetően. Szerintük az Albert név a legesélyesebb az újszülöttnek, mert II. Erzsébet apjának, VI. György brit királynak ez volt az első neve, amit a trónra kerülésig használt. De az Arthur, az Alexander, a James, a Phillip, a Louis, a Henry és az Edward is a listán szerepel.