Konyha

Dobd fel a hétvégét gyümölcsborokkal és fröccsökkel!

Csalogasd elő az igazi tavaszt Boldogkőváralján eper- és cseresznyeborokkal május 11-én.

Mióta egyre jobb borok készülnek hazánkban, a fröccsök is egyre finomabbak. Ráadásul egy jó magyar fröccsnek igazi hangulata van, ahogy sétál az ember a kellemes tavaszi időben és aprókat kortyol az italából, miközben a nap kellemesen melegíti. Ehhez most szombaton minden adott lesz az ország északkeleti csücskében, a IV. Gyümölcsbor és Fröccsfesztiválon.

A különleges eper- cseresznye- és kajszibarackborok mellett laza rozéfröccsök is alig várják, hogy megkóstold őket. A finom italod mellé pedig jól passzolnak a halak és a sajtok, ezért keszegsütőssel és a Zempléni sajtmanufaktúra kínálatával is készülnek.

fröccsök3

A gasztroélmények mellett az esemény házizenekaraként hagyományosan Barsi Csaba és az Agyagbanda alapozza meg a jó hangulatot. Az ízek, illatok és melódiák harmóniáján túl pedig a Naszály kézművesudvar mesterei és a vár hétvégi programjai nyújtanak maradandó élményt neked!

fröccsök2