Csillagok

Válással fenyegette felesége George Clooneyt

George Clooney felesége tuti tud valami varázslatot, hogy nem csak tisztes családapát csinált az egykori nőcsábászból, de még egyik szenvedélyéről is leszoktatja a férjét. Igaz, válást helyezett kilátásba, ha ez nem így lenne.

Amal és George Clooney 2014 óta élnek boldog házasságban. Az ikrek szépen cseperednek – 2017-ben születtek, és akár minden rendben is lehetne. A sármos színésznek azonban van azonban egy szenvedélye, amiről még szerelme sem tudta eddig leszoktatni, méghozzá a motorozás. Amalnak eleinte nem is volt baja férje hobbijával, azonban a második komoly baleset óta minden megváltozott, és az asszonynak elege lett a veszélyes száguldozásból. Bár Clooney azt állítja, hogy mindig óvatos, Amalnak ez már nem elég, választás elé állította urát: vagy ő, vagy a motor. Erről maga George Clooney számolt be a Catch-22 sorozat premierjén.

 Amal és férje George Clooney 2016-ban Cannesban.

Amal és férje George Clooney 2016-ban Cannesban.

„Le lettem tiltva arról, hogy újra motorra üljek. Elég csúnya balesetet szenvedtem, beleszálltam egy másik srácba, miközben 112 km/h-val hajtottam. Lerepültem a motorról. Szóval le lettem tiltva a produceremmel, Grant Heslovval együtt, akivel néha együtt róttuk az utakat” – mesélte a színész.

Mivel még mindig együtt vannak, így lehet sejteni, hogy melyiket választotta a Vészhelyzet egykori sármos dokija. Bizony, a bukósisak jelenleg szögre lett akasztva…