Csillagok

Titokban másodszor is megnősült a színész

Hölgyeim, elő a papírzsebkendőket: újabb nőcsábász kelt el. A 46 éves Jude Law és 32 éves barátnője, Phillipa Coan három évvel ezelőtt ismerték meg egymást, és most összeházasodtak.

A The Sun úgy tudja, hogy a pár április utolsó napjaiban házasodott össze, és kerültek minden felhajtást. A boldogító igent szűk körben mondták ki a család és barátaik előtt, Londonban, egy városházán. Három év együttjárás és élés után ez már normális is volt, és Philipa nagyon szeretett volna már feleség lenni.

Hogy mennyire járt jól, az majd később kiderül. Mindenesetre tudta, hogy mit kap Jude-al. A brit színésznek ez a második házassága – korábban elvette Sadie Frost színésznőt, akitől három gyereke született. Hat évig voltak házasok, majd 2003-ban elváltak.

Fotó: iStock.com/BAKOUNINE

Fotó: iStock.com/BAKOUNINE

Jude ezután kezdett el járni Sienna Millerrel, akit bár eljegyzett, végül mégis szakítottak, mert a pletykák szerint a színész a dadussal kavart…
A 46 éves sztár később a modell Samantha Burke-el jött össze, és bizony onnan is lett egy gyereke. De talán még a négy sem volt elég, mert ezután Catherine Harding-el kezdett járni, és meglett az ötödik csemete is.

Hogy terveznek-e hatodikat? Erről nincs még hír, de abból kiindulva, hogy az ifjú feleség még csak a 30-as évei elején jár, simán belefér a gyermekáldás is.