Stílus

A trópusi, a vidám és az alakformáló – ez az idei fürdőruhatrend

Vészesen közel a strandszezon. Ha még nem néztél körül az idei fürdőruhakínálatban, az alábbiakban áttekintést kaphatsz arról: mi is a trendi az idén a strandokon?

Az idei szezon fürdőruhakollekcióiban jellemzőek lesznek a trópusi minták, a tengerparti hangulat és művészi hatás egyaránt. Termékkínálatban nyilvánvalóan nem lesz hiány, mindenki meg fogja találni az ízlésének és alkatának megfelelő, gyönyörű, szexi és/vagy kényelmes fazont.

A szezonban – természetesen – ismét megjelennek a trópusi minták és árnyalatok: a Women’secret például élénk színű virágokkal díszítette a legújabb egzotikus fürdőruha kollekcióját. A fodros anyag használata és a mély, V-kivágás romantikus jelleget adhat a fazonokat, egyes darabok pedig speciális kialakításuknak köszönhetően kiválóan formálják az alakot. Persze csak ha szükséged van rá!

WS_Summer_2

Fotó: Women’secret

Az etno stílusú válogatásokat az élénk színek és geometrikus alakzatok teszik még különlegesebbé. A fodrokkal, illetve gyöngyökkel díszített fürdőruhák rugalmasak, kényelmesek és lazán elegánsak – csak hogy könnyebben viseld a legforróbb napokat is. Ezek a vidám, színes darabok tökéletesen passzolnak a strandolásokhoz, a hozzájuk illő, lezser kiegészítők és nyári ruhák pedig teljessé teszik a szettet.

image004

Fotó: Women’secret

Az örök tengerészdizájn. Akvarell hatású, pöttyös és csíkos, ez mind sokoldalúságot és letisztultságot kölcsönöz valamennyi szerelésünknek. Az akril-üveg részletek kifinomultabbá és mediterrán hatásúvá teszik a ruhadarabokat.

image003 (1)

Fotó: Women’secret

A hagyományosabb fazonú fürdőruhákat a színhasználat teheti merészebbé: olyan intenzív tónusok jelennek meg, mint a narancssárga, sárga, rózsaszín és kék.

Ha pedig bent van a „zsákban” a tökéletes bikini, fürdőruha, akkor kezdődhet a strandszezon! Készíts képet arról, hogyan várod a nyarat, töltsd fel az Instagramra a #summerwithWS hashtaggel, és még nyeretsz is.