Konyha

Tavaszköszöntő gasztropezsgés

A legjobb és a legnagyobb streetfood-választék egy helyen, egy kis lóversennyel, állatsimogatóval.

Igazi gasztronómiai és kulturális különlegességgel készülnek a Kincsem Parkban. Az utóbbi években egyre jobban felértékelődtek az utcai ételkészítők (közkedvelt kifejezéssel street food-osok, akik büfékocsikból – food truck – kínálják termékeiket). Ennek most amolyan reneszánsza van a 80-as évek hot dogos, lángosos, kolbászsütős világa után.

Persze ma már nem csak hamburgereket és hot dogot, hanem vega, paleo vagy éppen gluténmentes ételeket is vásárolhatsz ezeknél az árusoknál, nem is beszélve a jobbnál jobb édességekről.

kincsempark.food3

Most 3 napig, egy helyen, egyszerre lesznek jelen a legjobb street foodosok. Ha a barátnőkkel ennél, innál egy jót, abszolút ideális választás a Food Truck Show a Kincsem Parkban május 3-tól 5-ig. Ha a családdal látogatnál ide, akkor még jobb, hiszen állatsimogatóval, arcfestéssel, körhintával várnak titeket.

Ha művészetrajongó lennél, akkor is megéri kinézned, hiszen május 4. és 5. között itt rendezik a Street Art Show-t, ami az utcai művészek idei legnagyobb megmérettetése, az országos döntő.

Foto: kincsempark.hu

Foto: kincsempark.hu