Csillagok

Több mint 30 év házasság után is imádja a feleségét Tom Hanks

Ez az igazi szerelem. Tom Hanks egy countryfesztiválon nézte meg felesége, Rita Wilson koncertjét. A fellépésen a fiaik is ott voltak.

1988-ban mondta ki a boldogító igent Tom Hanks és Rita Wilson, és azóta is imádják egymást. Pedig Hollywoodban nagyon ritkák a sírig tartó szerelmek, nekik talán sikerülni fog? Tom és Rita Wilson rövid 1981-es közös munkájukat követően1985-ben találkoztak ismét egy forgatáson. Ekkor a színész még házas volt és két gyerek apja. Hanks 1987-ben vált el első feleségétől, és 1988-ban már el is vette Rita Wilsont. Azóta igazi álompár. Két közös fiuk van, Tom Hanksnek pedig előző házasságából van még egy lánya és egy fia.

30 év után is imádják egymást fotó: iStock.com/JStone

30 év után is imádják egymást fotó: iStock.com/JStone

Nemcsak az életben, de hivatásukban is társak, közös produkciós céget vezetnek. Nem kísérik kapcsolatukat botrányok, nincsenek a házasságukra vonatkozó rosszindulatú pletykák, és nem is a kirakatban élik mindennapjaikat, pedig probléma náluk is akad, bőven. Ritánál 2015-ben korai stádiumú rákos sejteket diagnosztizáltak, emiatt mindkét mellét eltávolíttatta. Azóta is mindenkit a rendszeres vizsgálatokra buzdítani, és őszintén beszél a gyógyulása folyamatairól.

Most azonban a szórakozásé volt a főszerep, és a napokban a Stagecoach nevű country zenei fesztiválra látogattak el, ahol Tom megnézte felesége fellépését. Wilsonnak nemrég jelent meg a debütáló lemeze, és nemrég kapott egy csillagot is a Hírességek sétányán. A koncerten ott volt a pár két fia is, minden bizonnyal kellemes családi kikapcsolódás lehetett.