Csillagok

Rami Malek gonosz lesz

Az Oscar-díjas Rami Malek alakítja a gonoszt a 25. James Bond-filmben, míg Ana de Armas kubai színésznő a női főszereplője lesz a kultikus filmnek.

Cary Fukunaga, a film rendezője a Karib-tengeri szigeten tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Rami Malek a James Bond-filmben lesz újra látható a mozivásznon. A legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat márciusban nyerte el a színész Freddie Mercury megszemélyesítéséért a Bohém rapszódia című filmben. A színész csak videoüzenetben volt jelen a sajtótájékoztatón, de azt elmondta, hogy mindent elkövet majd, hogy Bondnak ne legyen könnyű dolga.

fotó: iStock.com/DFree

fotó: iStock.com/DFree

Kiderült az is, hogy Daniel Craig most fog utoljára kamerák elé állni a 007-es ügynök szerepében. És leleplezték azt is, hogy szexbomba, Ana de Armas lesz a filmben. A 30 éves kubai színésznő eddig olyan filmekben játszott, mint a Budapesten forgatott, Ryan Gosling nevével fémjelzett Szárnyas fejvadász 2049, de volt egy pikáns szexjelente Keanu Reeves oldalán a Kopp-kopp című erotikus horror-thrillerben is.

Fukunaga egyébként tavaly vette át a film rendezését Danny Boyle-tól, aki kreatív különbségekre hivatkozva távozott a stábból. A végeredményt izgatottan várjuk.