Gyereknevelés

Irány a Családok Parkja!

Április közepe óta látogatható a megújult, XXI. századi igényeknek megfelelő intézmény és többfunkciós park.

Ismét megújult egy fővárosi park, ezúttal Csepelen. A nemrégiben elkészült közösségi tér, a Rákóczi Kert – A Családok Parkja mintegy 25 000 négyzetméteren sportolás mellett, oktató és szabadidős tevékenységnek is megfelel, ráadásul valamennyi korosztály számára változatos programokat, színvonalas rendezvényeket kínál a jövőben.

Így nem csak gyermeked, de te és akár nagymama, illetve a nagypapa is eltöltheti az idejét Rákóczi kertben. A parkban egy 500 méter hosszú futópályát is kialakítottak, melyet 5 órától egészen este 22 óráig ingyenes használhattok.

rákóczikert2

A megújult Rákóczi Kert – A Családok Parkja. MTI/Koszticsák Szilárd

Egy modern játszótér mellett egy 900 négyzetméter alapterületű kisautópályán is kedvére autókázhat gyermeked. Persze, ha ő inkább a labdajátékok szerelmese, az sem gond, hiszen a multifunkcionális sportpályán kézilabdázni és kosárlabdázni is lehet. A parkban két új sakk- és pingpongasztal, valamint egy petanque-pálya is vár.

Ha egyszerűen csak amolyan pihenőnapot szeretnétek tartani, ez sem akadály, mivel a pihenő réten színpadot alakítottak ki, ahol sok érdekes programot és foglalkozást tartanak majd. Természetesen a mai igényeknek megfelelően a parkban infopont és ingyenes wifiszolgáltatás is működik.

A megújult Rákóczi Kert - A Családok Parkja. MTI/Koszticsák Szilárd

A megújult Rákóczi Kert – A Családok Parkja. MTI/Koszticsák Szilárd