Csillagok

29 évvel fiatalabb nőt szeret Johnny Depp

Úgy tűnik, az 55 éves színészre rátalált a szerelem egy orosz táncosnő személyében. Johnny Depp nem tartja kizártnak, hogy két, rosszul sikerült házassága után ismét nősülne, és feleségül veszi 26 éves szerelmét.

A Karib-tenger kalózai sztárja két éve vált el utoljára, akkor második házassága ment tönkre. Azóta nem is nagyon találta a szerelmet, bár lehetséges, hogy nem is kereste. Az orosz tvc.ru honlap információi az 55 éves színésznek most egy nála jóval fiatalabb táncosnőn, Polina Glen-en akadt meg a szeme.

fotó: iStock.com/PANPhotoAgency

fotó: iStock.com/PANPhotoAgency

A Daily Mail információi szerint a szerelmesek már össze is költöztek, Johnny Depp Los Angeles-i otthonában élnek együtt. A szerelem ugyanis nem teljesen új. A pletykák szerint már tavaly májusban összejöttek, de pont a nagy korkülönbség miatt – 29 éve – nem akarták nyilvánosan kezelni a románcot. Ám úgy tűnik, többről van szó, mint futó kapcsolatról.

A színész úgy érzi, az orosz szépséget neki teremtették, emiatt az esküvő is szóba jött. És Johnny Depp azt is sürgeti, hogy megismerje Polina szüleit Oroszországban.