Csillagok

Nyolc év után válik a világhírű énekesnő

Az Oscar-, Golden Globe-, valamint tizenötszörös Grammy-díjas angol énekesnő, dalszerző nyolc év után döntött úgy, hogy elválik férjétől, Simon Koneckitől.

Adele és Simon 2011-ben kezdtek randizni, kicsivel később már terhes volt, és fiuk, Angelo 2012 októberében jött a világra. Titokban házasodtak össze, de most már az is hivatalos, hogy válnak. Eddig csak a The Guardian számolt be a válásról, de most Adele is bejelentette, hogy ennyi volt. A magánéletét mindig nagyon óvta az énekesnő, akit 2012-ben és 2016-ban is a Time magazin beválasztott a világ legbefolyásosabb emberei közé.

fotó: istock.com/Tinseltown

fotó: istock.com/Tinseltown

Az énekesnő sajtósai közleményben közölték, hogy a pár elkötelezte magát, hogy a fiukat szeretettel nevelik együtt továbbra is. „Mint mindig, most is arra kérnek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket. A jövőben ezzel a témával kapcsolatban nem fognak nyilatkozni” – áll a hivatalos közleményben.

Adele május 5-én tölti be a 31-et, bár lehet, hogy nem ez lesz a legboldogabb születésnapja, de fia és rengeteg munka feledteti vele a válás nehézségeit.