Szerelem

Megdöbbentő tények a szexről

Hogy nincs új a nap alatt? Fogadjuk, rengeteg olyan dolog van, amit te sem tudtál a szexről. Például, hogy a férfiak szakálla gyorsabban nő, amikor vágynak a szexre.

A Napidoktor.hu olyan érdekességeket szedett össze a szexről, amiről eddig azért sem tudhattál, mert eszedbe sem jutott, hogy ezen gondolkozz. Mert mikor kerülne elő az a téma, hogy az amerikai nők 22 százaléka tinédzserként, vagyis 20 éves kora előtt szül. Vagy az, hogy a szex nemcsak a legbiztonságosabb, de a leghatásosabb nyugtató is a világon. Ez nem vicc! Kutatók szerint tízszer hatásosabb, mint a valium.

Fotó: iStock.com/sakkmesterke

Fotó: iStock.com/sakkmesterke

A szex ráadásul biokémiailag ugyanolyan hatást vált ki, mint egy hatalmas mennyiségű csoki elfogyasztása. De a szex legalább nem hizlal. Sőt, a szex óránként 360 kalóriát éget. A gumióvszerről is érdekes adat derült ki. Átlagosan két évig jó a szavatossága, ezt még tudtuk is, ám akik erre nem figyelnek azok a szalagavatós fiúk. Akik magukhoz veszik az óvszert, két év után felhasználják, és meg is történt a „baj”.

Fotó: iStock.com/AlenaTS

Fotó: iStock.com/AlenaTS

Ám az is érdekes, hogy azok a nők, akik romantikus könyveket olvasnak, kétszer olyan gyakran szeretkeznek, mint akik nem. A férfiak meg átlagosan 7 másodpercenként gondolnak a szexre. Szerte a világon naponta több mint 120 millió szexuális aktus zajlik.

Nekem a kedvencem, hogy a férfiak szakálla gyorsabban nő, amikor szexre vágynak, és egy „állati” adat a végére: egyes oroszlánok akár naponta ötvenszer is képesek szexelni.