Siker

A hölgy 77 éves, és negyvennek néz ki. De tényleg!

Annette Larkins 60 éve boldog házasságban él férjével, aki mellett úgy néz ki, mintha nem is a felesége, hanem a lánya lenne.

A fiatalságának titka a hátsó kert! S az, hogy harminc éve kizárólag nyers ételeket fogyaszt.

Annette 1942-ben született Asheville-ben, Észak-Karolinában,

A Floridai Coconut Grove-i George Washington Carver középiskolában járt, ahol megismerkedett Amos Larkins Jr.-vel, aki kilenc évvel idősebb nála, és akivel nemrég ünnepelte házasságának ötvennyolcadik évfordulóját.

1958 –at írtak Anette tizenhat éves volt. Két évvel később született meg első fia, Amos majd tizenegy hónapra rá második fiuk, Anthony egy kicsit több mint egy hónappal a tizenkilencedik születésnapja után.

Annette Larkins 75 éves korában (Kép: YouTube)

Annette Larkins 75 éves korában (Kép: YouTube)

Amikor a fiúk tíz és tizenegy évesek voltak, beiratkozott a Miami-Dade Közösségi Főiskolára, a szabad művészetek főiskolájára. Magas kitüntetéssel diplomázott, megkapta a legmagasabb idegen nyelvű díjat. Ezután tanított spanyolt, dolgozott légitársaságnál foglalkozott ingatlanokkal és biztosítással, számítástechnikával. De az igazi hivatását akkor találta meg, amikor elkezdett egészséges életmóddal foglalkozni.

Azóta kizárólag nyers zöldséget, gyümölcsöt és magvakat fogyaszt. Minden zöldséget saját kertjében termeszt és csak ezek nyers, facsart levét issza. Ezen kívül csak szűrt esővizet iszik, valamint növényeit is ezzel locsolja. Az örök fiatalság titkáról Annette blogot vezet, könyveket ír, könyveket ír. Interjúkat ad.

„Mindig is szenvedélyes voltam, nyilatkozta. Életem célja, hogy rávegyem az embereket az egészséges nyers táplálkozásra. S ezt aligha tudnám megtenni, ha én magam nem mutatnék példát. Az emberek rám néznek, és azt kérdezik, mi a titok, hogyan nézhetek ki negyven évvel fiatalabbnak a koromnál. És akkor megmutatom, hogy nincs ebben boszorkányság. A titok a kertemben van, a leveimben,

Ha a hölgyről többet szeretnél tudni, nézd meg a saját weboldalát

https://annettelarkins.com/