Konyha

A borszakma és a borkedvelők találkozója

2019 tavaszán immár 10. alkalommal várja a borok kedvelőit Magyarország legismertebb és legszínvonalasabb beltéri boros rendezvénye.

A hazai kínálat legjavát felvonultató háromnapos rendezvényen április 25. és 27. között nem csak kiváló magyar borokat, de kiemelkedő külföldi tételeket, párlatokat, gasztronómiai ínyencségeket is kóstolhatsz a VinCE Budapest Wine Show-n, a Várkert Bazárban. A több mint 20 mesterkurzus és workshop során a pezsgőktől a párlatokig izgalmas témák lesznek terítékre, neves előadók kalauzolásával. A kivételesen nagy borválasztékot felsorakoztató eseményen szabadon kóstolhatod a kiállított borok bármelyikét, újdonságokat, jól ismert kedvenceket vagy kiemelkedő minőségű prémium tételeket.

vincebudapest1

A VinCE Budapest erőssége a széles kiállító körön túl a kiegészítő programok sokszínűségében rejlik. A világ legismertebb márkáit és termelőit felvonultató több mint 20 mesterkurzus és interaktív workshop az ismeretszerzésen túl inspiráló történeteket és életre szóló kóstolási élményeket is kínál. Újdonság, hogy a 10. születésnapját ünneplő VinCE Budapest idén először a Vinagora borverseny díjnyertes tételei bemutatkozásának is otthont ad.

vincebudapest2

Nem túlzás, hogy a kiállítótérben kóstolható borok a hazai választék színe-javát felvonultatják: a kiállító pincészetek körébe ugyanis csak azok kerülhetnek be, akiknek a bora a VinCE magazin valamelyik bortesztjén legalább négycsillagos, azaz kiváló minősítést ért el.