Szerelem

Jelek, hogy a pasid még mindig odavan érted

Nagyon is árulkodó jelei vannak annak, ha a pasid számára még mindig csak te létezel. Ez igaz akkor is, ha harmonikus együttlétben vagytok, de akkor is, ha közben szakítottatok, ám ő azóta is csak rád gondol.

Ha valakinek tetszel, minél több időt akar veled tölteni. Minél jobban odavan érted, annál inkább nem számít az idő. Ha hajnali kettőkor ékezik haza külföldről a repülőd, ő ott lesz. Ha este 10-kor kell menni érted a színházhoz, ő már ott fog várni. Nem azt nézi, hogy fáradt, hanem, hogy veled lehet. Akár a kapcsolat elején vagytok, akár több év óta tart.

Fotó: iStock.com/Strelciuc Dumitru

Fotó: iStock.com/Strelciuc Dumitru

Christine Scott-Hudson, pszichoterapeuta szerint, ha egy férfi őrülten szerelmes a nőbe, akkor megéli vele a pillanatot. Nem a közösségi médiát bújja, nem az e-mailjeit olvasgatja, hanem rád figyel. A figyelem nagyon igaz a szexben is. Mindenben meg akar felelni, simogat és csókolgat, mintha sosem tudna betelni veled.

Nem megy bele a vitákba se! Azt hangoztatja, hogy mindent meg tudtok beszélni, mindenre van megoldás, vagy egyszerűen neked ad igazat – igaz, ez ritkább. Az „én” helyett a „mi” kerül előtérbe. Megosztja a titkaid és a félelmeit veled, és nem csak elmondja, hanem az is érdekli, hogy mit tanácsolsz neki. Magától kiüríti a szemetest, figyel arra, hogy fel vagy le hajtsa a wc deszkát, és a fogkrémes tubust is ott nyomja meg, ahol te is szoktad.

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Ha a telefonján te, vagy egy közös képetek a háttérkép, és még a tárcájában is van egy fotó rólad, akkor kétséged sem lehet afelől, hogy nagy mázlid van a pasival.