Szerelem

Ezeket utálják a pasik az ágyban

A jó szándék vezérel, de valahol elcsúszik a dolog. Vagy eleve eddig tévhitben voltál, mert az első férfi az életedben azt mondta, hogy… De mik azok a dolgok, amivel a nők kiborítják a pasikat szex közben?

Tracey Crox szex- és kapcsolatszakértő az Independentnek fejtette ki, hogy melyek azok a tulajdonságok, de főleg tettek, amiket a férfiak nem tudnak elviselni a szex közben. Van pár meglepő…

Fotó: iStock.com/fizikes

Fotó: iStock.com/fizikes

Kezdődik a hátkarmolással. Bár a filmekben nagyon szexinek tűnik, a valóságban nagyon is fájdalmas, főleg ha ehhez még műkörmök is társulnak. De, ha már filmek: azt is utálják, ha pornófilm nézést javasolsz, de közben megsértődsz a reakcióján.

Azt sem bírják, ha szégyelled a tested, vagy folyamatosan elégedetlenkedsz magaddal. Ne felejtsd el, azért bújt ágyba veled, mert szerinte vonzó vagy, így ne azt erőltesd, hogy mik a hibáid. A misszionárius pózon is lépj túl, kiborulnak, ha csak erre vagy hajlandó. Ahogy azt sem bírják, ha túl hangos vagy, és ha túlságosan mozdulatlan. Ha csak hátradőlsz, és hagyod, hogy a partnered csináljon mindent az ágyban, az nem csak unalmas, de lekezelő is. Ne felejtsd el: a szeretkezés közös program.

Fotó: iStock.com/AimPix

Fotó: iStock.com/AimPix

De fontos még a tisztaság is. Erről valamiért sokan megfeledkeznek, pedig a férfiak számára nagyon is fontos az ápoltság. Legyen természetes, hogy szex előtt lezuhanyozol, mind a kettőtöknek komfortosabb lesz.